Jump to Navigation

John Caldwell: A Káosz Erdeje (fantasy regény)

 

 

Státusz

Még csak jegyzet- és terv szintjén létezik. Egyelőre csak az ötleteimet jegyzetelgetem, és agyalok bizonyos fordulatokon, a végső megoldáson. Nyár elején kezdem írni.

Várható megjelenés

2015. május / június

Várható terjedelem

Kb. 500 oldal (1.000.000 karakter – vagy több)

Mi ez?

A Káosz-ciklus következő darabja, Skandar Graunnal a főszerepben. A Káosz Ünnepe közvetlen folytatása.

Egyéb megjegyzés

A Káosz-ciklus legfrissebb darabja, Skandar Graunnal a főszerepben. Ott folytatódik, ahol a Vérkáosz abbamaradt: Skandar Graun az időbárkával visszatér saját korába, a Rontás Erdejébe, ahol újabb vérgőzös kalamajkába keveredik. Skandar Graun és életben maradt társai behatolnak a Rontás Erdejének elátkozott részébe, ahol belecsöppennek a manók és a tündérkék háborújának kellős közepébe. Tombol az őrület, a szó szoros értelmében is, lévén, hogy Gloyva, az őrület istene brtuálisan erős avatárt talált magának egy különleges gyermek testében...

Ezekre a Skandar Graunos regényekre alapul Worluk, a Káosz Világa; jelentős mennyiségű közvetlen vagy közvetett folytatás született, melyek összefüggései bonyolultabbak annál, semhogy egyszerűen belinkelhessem azokat. Akik kíváncsiak a részletekre, A Káosz-ciklus összefüggései menüpontban találhatnak válaszokat a kérdéseikre.

A Káosz-ciklus fő vonala (amelyekben Skandar Graun a főszereplő) a következő:

1. A Káosz Szava
2. A Káosz Szíve
3. A Káosz Éve
4. A Káosz káosza
5. A Káosz elszabadul
6. Fényhozó
7. A Káosz kincse
8. A Káosz Sárkányai
9. Káosz Dréniában
10. Vérkáosz
11. A Káosz Ünnepe
12. A Káosz Erdeje (előkészületben)Main menu 2

by Dr. Radut