Jump to Navigation

Tisztelt Látogató!

  

Nemes István hivatalos honlapjára sikerült rábukkannod; gratulálok. 1979-óta foglalkozom komolyabban szórakoztató irodalommal, főképp sci-fivel és fantasyvel; körülbelül négy-ötszáz könyvhöz köthető a nevem íróként (John Caldwell, Jeffrey Stone és egyéb írói neveken), avagy fordítóként, szerkesztőként, sorozatszerkesztőként...

E honlapot már régóta ígérgetem, de eddig sosem jutottam a végére. Most nem várok arra, hogy teljes legyen; közreadom így, némileg hiányosan... mielőtt ismét elsikkad. Jelenleg még több menüpont is kidolgozatlan, ám terveim szerint ütemesen épül-szépül majd, a légüres részek kitöltődnek és az életrajzi/bibliográfiai szekciók is egyre információgazdagabbak lesznek. Folyamatos frissítések várhatóak... ahogy időm, kedvem és emlékezetem engedi: bővítgetem, bővítgetem, bővítgetem.

Azoknak, akik regisztrálnak és megszólalni kívánnak ezen oldalak különböző fórumain, szeretném kihangsúlyozni, hogy ez egy családias jellegű, személyes honlap; normális, visszafogott hangvétel kéretik. Kritizálni, negatív véleményeket hangoztatni lehet... de a mocskolódás, beszólogatás, amit esetleg más fórumokon eltűrnek - vagy egyenesen kívánatosnak tartanak a látogatottság növeléséhez -, itt azonnali, figyelmeztetés nélküli kitiltáshoz vezethet. Ennek jogát fenntartom.

Végezetül szeretnék köszönetet mondani annak a két barátomnak, akinek e honlap létrejötte leginkább köszönhető. Szendrei Tibor festőművésznek, aki húsz éve barátom és munkatársam – azért, mert megfestette a regényeim hőseit, és mert felhasználhatom ezeket a lenyűgöző képeket ezen oldalak díszítésére. Másrészt Eve Rigelnek, aki azon túl, hogy összerakta és felügyeli ezt a honlapot, magára vállalta annak nyűgét is, hogy addig nyaggasson az adatok rendszerezésével, míg végül már nem bírtam tovább ellentmondani neki.

Kellemes böngészgetést, tartalmas szórakozást kívánok!

Nemes IstvánMain menu 2

by Dr. Radut