Jump to Navigation

Susan Salina & John Caldwell: Mergenos álmai

Én nem írtam volna semmit ebbe a kötetbe; ugyanakkor Susan Salina, bár kitalálta a történetét az általa választott karakterről, Marlénáról és férjéről, az illuzionista Norcasról, munkahelyi leterheltsége miatt a megírására nem volt ideje. Ha jól emlékszem, harmincezer karakterig jutott... Mivel nem szerettem volna, ha a több regényben is szereplő Marléna kimarad, jobb híján én fejeztem be a történetet, ami persze így jóval terjedelmesebb lett a tervezettnél.

Ha már a történet helyszínéül Trialcort választottam, miért ne kevertem volna bele A Káosz Virágaiból megismert prominens karaktereket? Így egy picit még érdekesebb lett.

A történet elején (a részletként kiemelt fejezetben is) szó esik egy kártyajátékról, melynek "Káoszaréna" a neve. A játékszabályokat és a lapokat Bihon Tibi találta ki, Zubály Sándor festette meg, sőt, "Frenzy" (Gunda Lénárd) le is programozta. E regény írásakor épp teszteltem, elég sokat játszottam vele.
A Káoszaréna kártyajátékot be akartuk olvasztani a Word of Chaos számítógépes játékba, de a történtek után ez leállt.
/Amennyiben a fejlesztők a beleegyezésüket adják, részletesebb infót is felrakunk majd, esetlegesen letölthetővé tesszük/Main menu 2

by Dr. Radut